Η Κατασκευαστική μας εταιρία δραστηριοποιείται στο Νησί της Άνδρου από το 1996 όταν και ο Θόδωρος Μπαλής μετέφερε την εργασία του στο όμορφο νησί μας μετά από 20 χρονιά κατασκευαστικών έργων στην Αθήνα. Συνολικά, τα τελευταία 40 χρόνια εργαζόμαστε σκληρά στον κλάδο της κατασκευαστικής με εκατοντάδες έργα σε Αθήνα και Άνδρο και Εξωτερικό.

Αρχίζοντας στα Δημόσια κτήρια και δημόσια έργα, αποκτήσαμε εμπειρία που μεταφέραμε στις κατοικίες, αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλα έργα που προκύπτουν προσφέροντας πάντα ένα ολοκληρωμένο έργο, με συνέπεια και επαγγελματισμο. Μπορείτε να δείτε μερικά από τα Έργα Μας εδώ.

Ως κατασκευαστική αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της κατασκευής από την ιδέα μέχρι και την παράδοση του ολοκληρωμένου έργου. Πατήστε εδω για της υπηρεσίες μας αναλυτικά.

Από το 1975 μέχρι και σήμερα πρώτο μας μέλημα είναι η άρτια, ειλικρινής και επαγγελματικη συνεργασία με τους πελάτες και συνεργάτες μας. Δουλεύουμε πάντα με γνώμονα τον άρτιο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα με βάση τον τοπικό χαρακτήρα και υπολογίζοντας πάντα τις πιθανές αλλαγές στην νομοθεσία.

logo-300x163-300x163