Με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των  κατασκευών έχοντας αναλάβει έργα από δρόμους και παιδικές χαρές μέχρι πολυτελή σπίτια και ξενοδοχειακές μονάδες είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι να αναλάβουμε είτε την εξολοκλήρου κατασκευη του έργου σας είτε να το αναλάβουμε από οποιοδήποτε στάδιο της κατασκευής.

Με κατασκευές σε Αττική, Άνδρο και Μέση Ανατολή έχουμε αποκτήσει επαφές σε όλα τα στάδια της κατασκευής που μας βοηθούν να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή υλικών με βάση κριτήρια που ορίζουμε μαζί σας για να εξακριβώσουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής που αντικατοπτρίζει τις απαιτήσεις σας. 

Κύριο μας μέλημα είναι η συνέπεια και ειλικρίνεια στις σχέσεις μας και με τους πελάτες και με τους προμηθευτές μας. Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα θα μπορούσε να προκύψει και αναλαμβάνουμε την πλήρη επιτήρηση και επίβλεψη του έργου.

Με πλήρη έρευνα στα νομικά και πολεοδομικά ζητήματα δουλεύουμε με γνώμονα το συμφέρον σας και σας παρουσιάζουμε όλα τα ζητήματα προσπαθώντας να βρούμε την καλύτερη δυνατή περίπτωση προς όφελος σας.

Μαζί με την τελική κατασκευή σας δίνουμε και αναλυτικά σχέδια υδραυλικων σωληνώσεων και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων έτσι εάν προκύψει μελλοντικά κάποιο πρόβλημα να μπορεί να επιλυθεί με τις λιγότερες οικονομικές συνέπειες και όσο το δυνατό λιγότερη ταλαιπωρία.

Με το τέλος της κατασκευής δεν τελειώνει και η σχέση μας με τον πελάτη όπως γίνετε σε πολλές περιπτώσεις. Είμαστε πάντα εκεί να αντιμετωπίσουμε μελλοντικά προβλήματα με υπευθυνότητα, να κάνουμε επισκευές και ανακαινίσεις όπου αυτές χρειάζονται.

 

Δείτε τα Έργα Μας για να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα των δουλειών μας και θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας να συζητήσουμε την ιδέα σας.

dimosia-erga

20131015_100523